Rallyradion sänder Mekonomen-Bergslagsrallyt

På lördag smäller det. 2019-års SM invigs i Ludvika med Mekonomen-Bergslagsrallyt. Rallyt har idag 108 anmälda och i startfältet finns stora namn som Kristoffersson, Flodin, Ekström, Wall med många fler. Vägarna i trakten ser otroligt fina ut och kommer bli en fröjd att få tävla igenom.


Hela tävlingen kommer att sändas av Rallyradion som har sändningsstart 08.00 på lördag den 26e Januari. Det går att lyssna via SBFPlay i webläsaren, på androidenheter eller på Appleenheter. Mer information om radion hittar du här:


Mer information om tävlande, kartor, tider osv finns här: http://www.raceconsulting.se/mekonomen-bergslagsrallyt-26-1/


För att hitta program och fysiska kartor kan du söka dig till:

Mekonomen, HQ Folkets hus Ludvika

Tanka, Ludvika.

Turistbyrån, Ludvika.

Macken i Smébacken, Smedjebacken.

Gulf, Grängesberg.

Din-X, Kopparberg.

Nya Gärdeskiosken, Kopparberg.

Ingo, Guldsmedshyttan. 

OKQ8, Hällefors.

Cirkle K, Hällefors.Lämna ett svar