Årsbrev 2021


Hej medlemmar

Ytterligare ett år har gått, pandemin fortsätter att sätta käppar i hjulet, många har fått ställa in sina evenemang under året, lika har vi fått göra.

Vi har lyckats arrangera lite, Enduro med Ludvika stånkan, Offroad har kört en del samt deltagit på event runt i landet och inte minst så arrangerade vi 2 SM tävlingar i backe och grus.

Ludvika MS fyller 70 år 2021, det firades med en fest på gammelgården med underhållning, uppvaktning och en massa fantastisk mat.

Enduro gänget har gjort ett fantastiskt jobb med banan ute på björnhyttan, många är väldigt glada och positiva till det! Bra jobbat grabbar.

Men nu ser vi framåt mot 2022, Back-SM ska åter arrangeras i LMS regí 28–29 maj. Vi hoppas kunna arrangera en familjedag ute i det fria på ett lämpligt ställe(sjö) detta skulle vara trevligt om det gick att genomföra. Valberedningen har för 2022 valt ett annat upplägg, det kommer att bli ett nomineringsmöte i god tid innan årsmötet. Hoppas att medlemmar kommer till mötet, lika så till månadsmötena som vi har första torsdagen varje månad. Kom ihåg att följa oss på Facebook och hemsidan www.ludvikams.com

Vi har som vana trogen plockat en del medaljer under 2021:

Björn ”den fantastiske” Henriksson SM och NM guld i bilorientering

Johan Eriksson SM-silver i back-SM

Svenska sprintserien:

2150 rallycross 1:a Niklas Blidberg

2 wd A förare, 2:a Johan Eriksson

2 wd C-förare, 2:a Jonathan Andersson

Kom ihåg att betala medlemsavgiften för 2022 senast den 31 december så att ni kan ta ut era licenser betalning via swish 123 554 39 88 eller Bankgiro 262–1993. (200 kr. Enskild medlem/300 kr. familj) 

God hjul o gott nytt år önskar styrelsen

Lämna ett svar