Helt otroligt!

I skrivande stund har tävlingen 81 anmälda ekipage och med en anmälningstid som löper ut på söndag kväll har vi ännu tid att få in fler!

– Det vore riktigt fränt om vi kunde komma upp i 100 startande, säger förarkontakt Tobias Johansson.
Han har själv licens för Ludvika MS, men har sålt sin guldvinnande Mitsubishi och kommer därför inte till start. Istället ingår han i organisationen, som en länk mellan denna och förarna.

Med namn som Johan Kristoffersson, Patrik Flodin, Arne Bäckström, Dennis Rådström blandat med lokala förmågor som Thomas Thunström, Ola Persson och Mattias Nyström ser det ut som att vi kommer bjudas på en riktig kamp blandat mellan klasserna.

– Helt otroligt! De allra flesta brukar ju anmäla sig de sista timmarna. Så blir det inte i år, men helt klart blir det några till och det känns otroligt inspirerande att vi får ett så gediget startfält, säger Johan Strömberg, tävlingsledare.

Sträckorna bjuder på allt från långa raksträckor till snabba skarpa svängar i både tät skog och öppen mark. Så har vi vädret med oss kommer det här bli storslaget!

– Att det blir knivskarp konkurrens sporrar ännu mer. Det är så det ska vara, säger Oskar Sundell, en av medaljkandidaterna som tävlar för Sandvikens MK i en tvåhjulsdriven BMW Compact.

En som redan anmält sig till Mekonomen Bergslagsrallyt är Sandvikens Oskar Sundell, en av medaljkandidaterna i klassen Trimmat 2WD med sin BMW Compact. Foto: Peter Larsson


Hela anmälningslistan finns att beskåda här: Anmälningslistor

One thought on “Helt otroligt!

Lämna ett svar