100 startande till 100-årsjubileum

Januari 25-26 går som bekant Bergslagsrallyt av stapeln än en gång. Även denna gång bjuds det på klassiska dalaskogar med historiska rallyvägar.

Idag har antalet anmälda passerat 100 stycken, vilket härligt nog passar väldigt väl in i Ludvikas 100-årsfirande. Rallyt kommer röra sig i skogarna runt om Ludvika men start och mål finns vid Folkets Hus i centrum, där även serviceplatsen finns belägen.

Ludvika MS kommer finnas tillgängliga under helgen med mer än bara “riktigt rally”. Vi kommer även synas på både Folkets Hus och Gallerian med våran virtuella gren som kommer bjuda upp till tävling med klubbens VR-riggar. Det kommer utlovas en prispott till vinnaren så håll ögonen öppna efter mer information här.

Det stora för motorsporten är dock fortfarande Bergslagsrallyt, och dess viktiga SM-status. Tävlingen har i skrivande stund deltagarrekord för SM-premiärer vilket talar om Bergslagsrallyts popularitet bland åkarna. Där bland andra Johan Kristoffersson, Patrik Flodin, Thomas Thunström och många många fler finns anmälda för årets upplaga.

För mer information och kontaktuppgifter är du välkommen att besöka Bergslagsrallyt

Besök även Ludvika100 för mer information om 100-årsfirandet.


Välkomna till årets motorhöjdpunkt i Ludvika!

Lämna ett svar